Пятница
17.05.2024
05:23
Приветствую Вас Гость
RSS
 
ЗдоровьЕ
Главная Регистрация Вход
»
Меню сайта

Популярное
Самый трогательный мультик о беременности
Про які хвороби може розказати вам власний язик?
Как пережить жару младенцу без перегрева, простуд и проблем
10 ошибок женщин в постели
5 советов для идеальных бровей. Шпаргалка для всех женщин
Шухер на голове: как создать эффект взъерошенных волос
Гланды и аппендикс: зачем они и почему их нельзя удалять?
Кто склонен к сексуальной зависимости?
Как нарисовать идеальные стрелки: 10 советов
Ученые обнаружили «ген женской неверности»

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Статистика

...
Рейтинг@Mail.ru

Главная » 2015 » Март » 31 » З чого почати планування вагітності?
19:04
З чого почати планування вагітності?
Поява в сім’ї дитини – крок дуже відповідальний, до якого необхідно підготуватися як морально, психологічно, так і фізіологічно, щоб малюк народився здоровим. Планування необхідно почати з відвідин лікаря-гінеколога, який на прийомі обстежує жінку, візьме мазки для аналізів і випише рекомендації щодо подальшого плану дій. Якщо ви відзначаєте в календарику дні менструації, буде не зайвим захопити його з собою. Навіть за результатами простого огляду та бесіди з майбутньою мамою, лікар може зробити висновки про те, чи є у жінки порушення репродуктивної системи.

6675_x6o1mmqe4_y.jpg (33.11 Kb)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Почему появляется молочница во время беременности?

Паралельно з візитом до гінеколога необхідно буде відвідати кабінети окуліста, де лікар перевірить зір і обстежує сітківку очей, стоматолога, щоб вилікувати всі зуби, і терапевта, який вас направить на обстеження та консультацію до додаткових фахівців, якщо ви страждаєте хронічними захворюваннями (гастрит, бронхітом, тонзилітом та ін.)

За три місяці до зачаття слід змінити метод контрацепції: необхідно відмовитися від протизаплідних таблеток, витягти внутрішньоматкову спіраль. На час планування для запобігання можливої ​​вагітності найкраще користуватися презервативами.

Про це не зовсім приємно говорити, але парам, де хоча б один з майбутніх батьків приймає наркотики, дітей зачинати протипоказано. До планування можна приступати тільки після закінчення трьох років з моменту розставання з цим згубним заняттям, щоб дати організму повністю відновитися. А після лікування сифілісу до моменту зачаття необхідний період реабілітації в п’ять років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три полезных совета для беременных

Чомусь не завжди сприймається серйозно заяву лікарів про те, що здоров’я майбутньої дитини залежить не тільки від стану організму жінки, але також і чоловіки. Тому, якщо ви запланували народження малюка, то і майбутній батько повинен взяти в цьому найактивнішу участь. Це не має на увазі безпосередній процес зачаття, а саме підготовку до цього самого процесу, яка повинна починатися набагато раніше. Часу має вистачити на те, щоб позбутися шкідливих звичок, здати необхідні аналізи і, якщо буде потрібно, пройти курс лікування.

Планування вагітності дружини має розпочатися для майбутнього тата з відмови від куріння і будь-якого алкоголю, зокрема пива. Токсини алкоголю і нікотин чинять негативний вплив на якість сперми і її фертильність. На повне оновлення насінної рідини йде два-три місяці. Необхідно включити в раціон чоловіки якомога більше свіжих фруктів, овочів, почати приймати полівітаміни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:В Израиле создали "умный пояс", который следит за состоянием плода в утробе матери

Досить часто пари не хочуть зупинятися на народженні однієї дитини і планують появу другого, а деякі і третього малюка. Який оптимальний час має пройти після попередніх пологів, щоб організм жінки був готовий до виношування наступної вагітності? Жінка може завагітніти з моменту появи першої менструації після пологів. Якщо вона не годує грудьми, то місячний цикл може відновитися через два-три місяці після народження дитини, тобто фактично вагітність може наступити буквально відразу.
Але фізіологи радять не поспішати і дати організму відпочити мінімум роки півтора, а краще три-чотири, щоб відновити гормональний фон, поповнити запаси вітамінів і мікроелементів, особливо заліза і кальцію. Адже вагітність – це додаткове навантаження на серце, внутрішні органи, гормональну, нервову та імунну систему жінки.

Джерело:http://nashamama.com


zdoroviey.at.ua

Категория: Беременность и роды | Просмотров: 441 | Добавил: kiril | Теги: вагітність, з чого почати планування вагітності, планування вагітності | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Поиск

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Архив записей