Пятница
17.05.2024
05:22
Приветствую Вас Гость
RSS
 
ЗдоровьЕ
Главная Регистрация Вход
»
Меню сайта

Популярное
Самый трогательный мультик о беременности
Про які хвороби може розказати вам власний язик?
Как пережить жару младенцу без перегрева, простуд и проблем
10 ошибок женщин в постели
5 советов для идеальных бровей. Шпаргалка для всех женщин
Шухер на голове: как создать эффект взъерошенных волос
Гланды и аппендикс: зачем они и почему их нельзя удалять?
Кто склонен к сексуальной зависимости?
Как нарисовать идеальные стрелки: 10 советов
Ученые обнаружили «ген женской неверности»

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Статистика

...
Рейтинг@Mail.ru

Главная » 2015 » Март » 22 » Сексуальні біоритми чоловіків
20:25
Сексуальні біоритми чоловіків

Сексуальні біоритми чоловіків

У який час доби бажання досягає свого піку? Тестостерон - чоловічий статевий гормон - ось, мабуть, основне речовина, яка безпосередньо впливає на статеві бажання і можливості чоловіків. Між іншим, він в невеликих кількостях присутній і в жіночому організмі і відповідає, загалом, за те ж саме.

Чоловічий статевий гормон "вступає в гру" ще на 4-му тижні вагітності. Поки майбутній чоловік росте в утробі матері, кількість тестостерону, що виробляється крихітним істотою чоловічої статі, можна порівняти з тим, яке виробляється в яєчках дорослого чоловіка! Це необхідно для правильного формування хлопчика.

Перші три місяці життя в крові народженого немовляти ще бушує гормональна буря, порівнянна з тією, що мучить хлопчиків-підлітків. Потім гормон "засинає", а під час статевого дозрівання знову починає диктувати свої умови. Вироблення тестостерону зростає і досягає максимальних значень рокам до 25. Після цього рівень гормону стабілізується, а років у сорок починає потроху знижуватися. Але для тих, хто вже зазначив сорокарічний ювілей, є і хороша новина: досягнувши певної, цілком ще пристойною позначки, рівень тестостерону в крові знову стабілізується і до самої смерті виробляється в кількостях, цілком достатніх для того, щоб жити повноцінним життям.

У тестостерону є дуже чіткий добовий ритм. Найвищий рівень гормону в організмі - рано вранці. Тому-то більшість чоловіків прокидаються, так би мовити, готовими до подвигів. І зовсім не проти ці подвиги здійснити. Тільки от невдача - багато жінок зовсім не налаштовані на ранковий секс. Їх статеве бажання (лібідо) в цей час ще спить. Після дев'ятої ранку (коли саме час приступити до роботи) рівень гормону стабілізується. Але все одно в кров він поступає, якщо можна так сказати, не рівномірному цівкою, а окремими порціями, 5-8 разів на годину. Як це позначається на сексуальних проявах? Та дуже просто: приблизно кожні десять хвилин в голову чоловіки можуть спонтанно приходити думки про любов: як розлогі і розгорнуті сексуальні фантазії, так і швидкоплинні мислішкі. Саме в цей час і відбувається викид гормону в кров.

До кінця робочого дня чоловік переживає другий пік, трохи менш виражений, ніж ранковий. Мінімум вироблення тестостерону припадає на 10:00 вечора. А у жінок до цього часу якраз прокидається статеве бажання. Значить, нашим бажанням ніколи не судилося збігтися? А ось і ні! Знаєте, в чому полягає одна з переваг довгого і міцного подружнього союзу? У тому, що у чоловіка, одруженого і не нехтує подружніми обов'язками, добовий гормональний спад переноситься з десятої вечора на глибоку ніч (приблизно 1-3 години).

http://ladyportal.info

Категория: Для мужчин | Просмотров: 448 | Добавил: kiril | Теги: Сексуальні біоритми чоловіків, чоловіки | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Поиск

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Архив записей